Skip to content

Diensten

Schilderwerk omvat een ruim werkgebied: van nieuwbouw tot onderhoud, renovatie, restauratie en omvat de afwerking van vele soorten ondergronden.
Op ieder werkgebied en voor iedere afwerking kunnen wij u van dienst zijn.

Onderhoud
Schilderen maakt een uiterst belangrijk onderdeel uit van het onderhoud. Het gaat niet alleen om het verfraaien van een object, maar ook om de levensduur, de bescherming tegen invloeden van buitenaf. Een goede voorbereiding is het halve werk. De oppervlakte schoonmaken, onregelmatigheden verwijderen, beschadigingen herstellen, de juiste voorbehandeling toepassen; verreweg het grootste deel van de schildersarbeid gaat verscholen onder de nieuwe laag verf. Met die goede voorbereiding zal uw object nog jarenlang in conditie blijven.

Nieuwbouw
Het schilderwerk vanuit de nieuwbouw is een belangrijke basis voor het onderhoud in de toekomst. Een goed begin is het halve werk. Graag gunnen wij uw nieuwe woning of uw nieuw kantoor een goede start.

Wanden en plafonds Onder spuitwerk van wanden en plafonds wordt vaak bedoeld ‘spack-spuitwerk’ met Brander crystal o.g. De wanden/plafonds worden dan afgewerkt met een structuurpleister. Standaard wit, maar ook in lichte tinten. Echter kan ook afgewerkt worden met bijvoorbeeld meerkleuren-muurverf. Overig spuitwerk In samenwerking met de spuitafdeling verzorgen wij tevens andere mogelijke spuitafwerkingen, zoals het spuiten van keukens, meubels, radiatoren en deuren in hoogwaardige kwaliteit. Wilt u weten wat er bij u mogelijk is? Neem contact met ons op.

Glashelder
Nog steeds die enkele beglazing of toe aan nieuw glas? Wij zorgen voor een perfecte isolatie van warmte en geluid in uw woning of bedrijfspand. Ook bij glasbreuk staan wij tot uw beschikking. U wilt een goed advies betreffende de juiste glassoort? Geen probleem, want wij kunnen u uitgebreid informeren over isolerende beglazing en de voordelen ervan. Zo kunt u op stookkosten besparen, condensvorming beperken en een stukje inbraakvertraging/-wering realiseren.
Ook kunnen wij u informatie verschaffen over gelaagd, gehard, getint en figuurglas als ook hardglazen deuren.

Glas-in-lood
Glas-in-lood is een oude techniek waarmee u prachtige sfeervolle glas-details aan uw woning kunt toevoegen. Naast het restaureren van glas-in-lood wordt glas-in-lood ook toegepast in de nieuwbouw. Glas-in-lood kan ook tussen dubbelglas worden gezet. Glas-in-lood kan naar uw eigen ontwerp gemaakt worden of door ons atelier worden ontworpen.

 

Van deuren en kozijnen tot ander bijzonder houtwerk, onze vakmensen pakken ook graag complex restauratiewerk aan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

1659011510351 1659011513385

Houtwerkreparaties
De schilder komt geregeld houtrot tegen. Kleine gebreken kunnen door de schilder zelf gerepareerd worden en wel door het weg-frezen van het aangetaste hout en het vervolgens vullen met epoxy-reparatiemiddelen (bijvoorbeeld Componex of Repair-care). Soms echter is de schade groter en kan herstel enkel worden bereikt door (deel)vervanging. Met onze eigen timmerploeg kunnen wij grotere reparaties voor u uitvoeren. In onze timmerwerkplaats -met moderne houtbewerkingsmachines- kan de timmerploeg nieuwe kozijnen -ramen of onderdelen hiervan maken. Of nieuwe boeidelen zagen en profileren. Doordat de timmerploeg deel uitmaakt van ons bedrijf kan snel en adequaat worden ingespeeld op houtrot wat door de schilders wordt blootgelegd.

Wanden en plafonds
Met onze eigen timmerploeg worden ook andere wijzigingen aan onroerende goederen uitgevoerd. Dit kan variëren van het leveren en monteren van afbouwsystemen als systeemplafonds en systeemwanden tot het aanbrengen van trespa bekledingen.

Keuze genoeg! Zoveel mensen, zoveel wensen! De één geeft de voorkeur aan een modern interieur, de ander houdt meer van klassiek en weer een ander wenst een tijdloze uitstraling. Wij willen u graag helpen met het zoeken naar de juiste sfeer in uw woning of kantoor. Hierbij kunnen wij u vele soorten wandafwerking aanbieden.

Van behang, glasweefsel, vinyl, fotobehang tot wandafwerkingen met verschillende soorten muurverf, kwarts of spuitpleister. Uitgebreide mogelijkheden.

Offerte